Training

De workshop:
 
2.Inzicht in alles wat je in de weg zit om bij je kern te komen.

In deze workshop leren we om te gaan met een techniek uit mind-format, de zogehete mapping. Dit is een interessante fase waarop een voor een je patronen, angsten, beelden en ideeën in kaart worden gebracht. De mapping geeft overzicht en het biedt de mogelijkheid de dwarsverbanden boven tafel te krijgen. Dit laatste is van belang voor de tweede fase.
In fase twee van de mind-format is het van belang de grondslag te ontdekken van de elementen uit de mapping. Dat wil zeggen wat is de kern, de oorzaak achter de patronen, beelden, etc. Dit kan een conclusie zijn, een beeld of idee die voortkomt uit het verleden, dit kan echter ook een emotionele grondslag hebben. Dit laatste vraagt om een andere benadering. Als gevolg hiervan zijn er twee modellen gemaakt die je helpen in het proces om de kern van iets te achterhalen.

 

terug


 

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op