Training

Half- jaartraining

De jaartraining Solid-life bestaat uit 5 workshops verdeeld over een half jaar. De individuele workshops worden hieronder besproken.
De training is erop gericht alle kennis in de praktijk te brengen en hierdoor te integreren in het hedendaagse leven. De workshops zijn verdeeld over een half jaar, gedurende deze periode kun je ondersteuning verwachten met vragen die op komen tijdens het in praktijk brengen van deze kennis.

Inhoud van de cursus

Veel mensen zijn op zoek naar geluk, balans, liefde, compleetheid, blijdschap enz. Er zijn situaties in het leven die dat belemmeren: Je hebt moeite jezelf te zijn. Je liefdesrelatie is vastgelopen, het is niet meer wat het was, het is misschien saai, afstandelijk, je ervaart eenzaamheid of angst of er zijn andere problemen. Soms zijn er momenten waarbij er niets aan de hand is en toch worden we belemmerd door zorgen, emoties en angsten. In andere gevallen merk je dat als je net iemand ziet je in irritatie, angst of verdriet opkomt, zonder dat die persoon iets tegen je heeft gezegd. Wat is dan de kern achter dit alles? En is die er wel?
Het uitgangspunt van deze cursus is dat er een kern is. Om daar te komen zullen we onder andere gebruik maken van Mind-Format en de NRI.
De cursus is ontworpen om een permanente verschuivingen in de kwaliteit van je leven te brengen. Je zult een nieuwe en unieke vorm van vrijheid ervaren, een vrijheid in elke omstandigheid en de kracht om te doen wat je hart je in geeft.

De Workshops:
 • Kern

  Leven vanuit de kern Lees meer

  Workshop 1
 • Blokkades

  Wat zit er in de weg. Lees meer

  Workshop 2
 • Loslaten

  Vanuit een diepteLees Meer

  Workshop 3
 • Begin

  Een nieuw ervaringLees meer

  Workshop 4

 

 

 • Oneindige

  Terug naar het oneindige

  Workshop 5

 

Workshop 5: Terug naar het oneindige.

Dit is de enige workshop die niet in woorden is uit te drukken. Dit is de afsluiter van de jaar training.Nu je hebt losgelaten staat niets meer in de weg om een unieke reis naar het hart te ervaren. Deze ervaring is iets heel bijzonders. De workshop is op meditatie gericht.

 

Meer vragen over de training?

Stel een vraag in de reactieformulier of vraag een skype gesprek aan.

 
Wat mag je verwachten

Boom in woestijn

Heldere uitleg over de theorie en kennis.

Handige tools om voor jezelf toe te passen.

Zelf onderzoek

De praktijk als oefening

Ondersteuning

Inzicht

 

 
Voor wie?

Iedereen vanaf 16 jaar. Het maakt niet uit of je veel of weinig aan jezelf gewerkt hebt. De cursus is ontworpen voor mensen die een doorbraak in hun leven willen, die in hun kracht willen staan, niet langer meer toeschouwer willen zijn van hun leven maar zelf het leven willen zijn.

 

Structuur

De training is opgebouwd uit 5 workshops..

 

Kosten

Inschrijving voor de volledige jaartraining: € 485,-. Inclusief werkboek

 

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op