Trek hier een tarot dagkaart

 

Klik op de kaart

Tarot

Deze gratis tarot trekking bevat zowel de kaarten van de grote Arcana als van de kleine. Daarnaast kun je zowel de kaarten rechtop als omgekeerd trekken, beiden hebben een eigen betekenis. In totaal zijn er dus de volledige 156 mogelijkheden in deze trekking.

 

Hoe het beste een tarot kaart te trekken?

Allereerst is het belangrijk niet te vaak tarot kaarten te trekken. Naarmate je meer kaarten trekt zal de betekenis ervan steeds minder aansluiten bij je vraag. Vaak is de eerste kaart het beste. Trek bij voorkeur niet meer dan 1 kaart per dag.

Voordat je een kaart trekt is het belangrijk dat je rustig zit met beide benen op de grond. Let op je ademhaling: laat die vanuit je onderbuik komen. Stel dan in gedachte je vraag of zeg hem zachtjes voor jezelf. Druk dan niet gelijk, maar voel het juiste moment om te drukken aan.

De kaart die dan verschijnt, bevat een korte betekenis. Mocht dit niet voldoende aansluiten bij je vraag, dan is het belangrijk naar de diepere betekenis van de kaart te kijken. Klik hiervoor op de kaart.

Dat was het.

Succes!

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op