Pentakels 8.

Trefwoorden:

Rechtop.

Werkproject, moment voor creativiteit, interessant project dat je aandacht trekt en waar je aan wilt werken, talent, goede mogelijkheden, discipline, gewenste resultaat, aandacht voor details, vaardigheden ontwikkelen, concentreren op wat je doet, vlijtigheid, eerlijk, goede werkhouding, betrouwbaarheid, bekwaam, ‘eraan werken’, doorgaan tot het uiterste, tot het gewenste resultaat bereikt is.

Omgekeerd.

Slecht werk afleveren, prutswerk, beëindiging van een contract, misbruik van vermogens en schranderheid van anderen, gebrek aan discipline, verkeerde prioriteiten stellen, werkhouding die nog moet ontwikkelen..

 

Beschrijving:

Algemeen.

Pentakels Acht geeft een beginstadium aan. De kennis en vaardigheden zijn nog niet volledig ontwikkeld. Bij deze kaart sta je helemaal aan het begin van een taak die goede vooruitzichten heeft maar wel veel tijd in beslag zal nemen. Pentakels Acht geeft aan dat je door deze goede perspectieven goed gemotiveerd bent om aan de taak te beginnen. Je hebt er plezier in en bent trots op de eerste resultaten die je behaalt.  

Werk.

In je werk houdt Pentakels Acht in dat je een nieuwe functie krijgt of begint aan nieuw werk. De kaart geeft aan dat je nog geen kennis en vaardigheden hebt. Jouw nieuwsgierigheid is groot en je bent goed gemotiveerd om aan de slag te gaan, te leren en jezelf vertrouwd te maken met deze nieuwe uitdagingen. Pentakels Acht biedt je goede vooruitzichten als je vlijtig aan de slag gaat.

Relaties.

In relaties geeft Pentakels Acht aan dat je aan het begin staat om een nieuwe relatie op te bouwen met goede toekomstmogelijkheden. In een bestaande relatie kan de kaart inhouden dat je aan het begin staat van nieuwe ervaringen of nieuwe wegen die je inslaat. Je bent gemotiveerd om hier aan te beginnen omdat deze verrijkende en vreugdevolle vooruitzichten bieden.

 

terug


 

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op