Pentakels 9.

Trefwoorden:

Rechtop.

Tevredenheid, doel behaald, met pensioen gaan, ontspanning, klaar voor de oogst, succes is compleet, goede financiële investeringen, luxueuze dingen aanschaffen, schoonheid, kunst, genieten van je welvaart, doen wat je altijd al wilde doen, je droom werkelijkheid maken, gebruik maken van je talent, in jezelf geloven, geloven in je doel, dankbaarheid, naderend eind van een zeer goede periode, afronding van taken.

Omgekeerd.

Jaloezie, afgunst, niet durven/kunnen genieten, serieuze aangelegenheid, de tijd van pret is voorbij, niets te delen, saaiheid, gewenning, kleurloosheid, oppervlakkigheid, veroordelen, jezelf weggeven, niet goed voor jezelf zorgen, corrupt.

 

Beschrijving:

Algemeen.

Pentakels Negen staat voor een (financieel) geluk dat je in de schoot valt of voor een gunstig moment. De kaart belooft je winst en zorgt vaak voor onverwacht goede ontwikkelingen, verrassende buitenkansen of het  “lot uit de loterij”. Pentakels Negen hoeft niet alleen te gaan om uiterlijke rijkdom in maar kan ook innerlijke rijkdom inhouden.  

Werk.

In je werk staat Pentakels Negen voor een zakelijk succes of fantastische winst. De kaart kan je net die ene baan geven die je zo graag wilt of je  kunt een functie krijgen waarmee je er financieel op vooruit gaat. Het kan ook zijn dat jouw sollicitatie goed verloopt of dat je slaagt voor een examen. Pentakels Negen kan ook aangeven dat je jezelf rijk voelt en innerlijk vervulling vindt in het uitoefen van je werk.

Relaties.

In relaties houdt Pentakels Negen in dat je een lot uit de loterij trekt. Het kan ook zijn dat je de ene vindt, de vriend voor het leven of dat je iemand tegenkomt die je innerlijk diep gelukkig maakt. De kaart kan in een bestaande relatie aangeven dat je een gelukkige tijd tegemoet gaat die je laat genieten van de rijkdom van de relatie.

 

terug


 

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op