Pentakels 10.

Trefwoorden:

Rechtop.

Familiegevoel, succes, rijkdom, eigendommen, zekerheid, positieve omstandigheden, je doel bereiken, gulheid, een ander wat gunnen, familiegewoontes, erfenis, verbetering van arbeidsomstandigheden, promotie, meer gaan verdienen, zelfvertrouwen door een goede basis, de grote lijn kunnen zien, focussen op het geheel, collectief weten, leiderschap, kracht.

Omgekeerd.

Verlies, overlijden, in stukken breken, ongeluk, gebrek aan eigenwaarde, verspilling, geld weggooien, veel van plan maar er komt nooit iets van, draagvlak verliezen, waardeloos project, waardeloos, dubbele agenda, corruptie, boosheid, verlies van materiële veiligheid, breken met relaties die je hebt, opgeven.

 

Beschrijving:

Algemeen.

Pentakels Tien staat voor een periode van volheid en zekerheid. De kaart laat zien dat je stabiliteit en onbezorgdheid hebt bereikt in het alledaagse leven. Pentakels Tien geeft aan dat je in een periode zit waarin je tevreden bent en alles wat je bereikt hebt als rijkdom ervaart. Dit kan gaan over uiterlijk rijkdom maar kan ook te maken hebben met innerlijke rijkdom. Ook kan de kaart aangeven dat je deze rijkdom als vanzelfsprekend neemt waardoor je het niet ziet. Het is dan belangrijk om je ogen te openen en juist dan de echte rijkdom van het leven om jezelf heen gaat zien.  

Werk.

In je werk staat Pentakels Tien voor het gevoel van volheid en rijkdom dat je hebt bij het uitoefenen van je werk of taken. Het kan een hierbij om financiële rijkdom gaan of om innerlijke vervulling. De kaart staat ook voor zekerheid van werk, goede onderhandelingen, ander gunstige zaken, een goed salaris en succes op het materiële en ideële vlak.

Relaties.

In relaties staat Pentakels Tien voor een mooie tijd waarin je veel verschillende aspecten van de relatie met plezier en volheid ervaart. Op dit gebied komt de innerlijke rijkdom van de kaart het beste naar voren.  Pentakels Tien zorgt er voor dat je de kleine gebaren, of dingen die je als vanzelfsprekend hebt genomen, weer gaat zien en des te meer weer gaat waarderen.

 

terug


 

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op