Pentakels Ridder.

Trefwoorden:

Rechtop.

Geduldig, rustig, zorgvuldig, in staat om te genieten, springt niet zomaar van de hak op de tak, stevig gebouwd, geaard, voorbereiding, stappenplan, natuurlijke wijsheid, koppig, stabiel, doorzettingsvermogen, traditie, licht conservatief, vindt het moeilijk om te veranderen, eerst kijken dan handelen, verstandig, geloofwaardig, authentiek, sensueel, kan soms te weinig rekening houden met de gevoelens van anderen, doordenderen als hij op gang is, helpt om anderen te laten ontwikkelen, veel kennis, inzicht, wijsheid, maar loopt er niet mee te koop.

Omgekeerd.

Zwakke persoonlijkheid, niet weten wat te doen, incompetent, geen duidelijk plan, veroordelen, wrok, te snel beslissen, je eigen vaardigheden overschatten, onervaren, tegenslag, niet in staat om je situatie te veranderen, vermoeidheid, geen visie, geen plan, niet willen delen met anderen, je eigen invloed ontkennen, instabiel, gebrek aan realiteitszin, bedriegen.

 

Beschrijving:

Algemeen.

Ridder van Pentakels staat voor een sfeer van concreetheid en standvastigheid. Hierin wordt met volharding en uithoudingsvermogen gewerkt aan het realiseren van tastbare en duurzame middelen met waarde. De kaart staat voor dat wat solide en degelijk is en geeft daarmee een vaste, stevige bodem onder je voeten waar je met zekerheid op kunt bouwen. Ridder van Pentakels geeft een sfeer waarin zekerheid toeneemt en concrete gebeurtenissen goede resultaten opleveren.

Werk.

In je werk staat Ridder van Pentakels voor een sfeer van hard werken. Je werkt consequent en volhardend aan het realiseren van degelijke, betrouwbare zaken. De kaart laat zien dat je een goed gevoel hebt voor gelegenheden in je werk waarmee je succes en winst kunt boeken. Ridder van Pentakels zorgt voor een periode waarin je jouw plannen kunt realiseren en je inzicht hierin groter wordt. Ook bij een examen, onderhandelingen of andere projecten kun je met deze kaart rekenen op goede en solide resultaten.

Relaties.

In relaties geeft Ridder van Pentakels stabiliteit, betrouwbaarheid en standvastigheid. De kaart staat voor dat wat een “vast relatie” wordt genoemd. Als je alleen leeft geeft Ridder van Pentakels aan dat een duurzame relatie voor jou is weggelegd of dat je aan het begin staat hiervan. Bij deze kaart zijn veiligheid en vertrouwen in de relatie belangrijker dan afwisseling en avontuur en is geborgenheid meer waard dan vrijheid en onafhankelijkheid.

 

terug


 

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op