Pentakels Koning.

Trefwoorden:

Rechtop.

Hardwerkend, geconcentreerd, warme persoonlijkheid, vaderlijk type, werklustig type, onvermoeibaar, geloof in zichzelf, levenservaring, buitenmens, maakt af wat begonnen is, trots op wat er bereikt wordt, onafhankelijk, vechter, volhouder, verbonden aan natuur, aards, kan ruw, gulzig, concurrerend en naar zijn, professioneel, de prijs voor hard werken, praktisch, nieuw bezit, handelsgeest, winnaarsmentaliteit, veel leren, geduld, controle over materiële situatie, goede investering.

Omgekeerd.

Waarschuwing om niet te investeren, geldproblemen, voorzichtig omgaan met je energie, mogelijke mislukking, niet om kunnen gaan met geld, fraude, kort door de bocht, mazen in het net zoeken, slechte gezondheid, weerstand om je talent te ontwikkelen, lui, wantrouwend, rust nodig hebben.

 

Beschrijving:

Algemeen.

Koning van Pentakels staat voor realiteitszin, zekerheid, tastbaarheid en het streven naar bezit. Deze kaart geeft aan dat je een instelling hebt van “geen woorden, maar daden”. Koning van Pentakels houdt van standvastigheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid (of het vertrouwde). De kaart laat zien dat je doelgericht bent, een goed gevoel hebt voor zaken of gelegenheden die haalbaar zijn en dat je deze ook goed kunt afsluiten. Koning van Pentakels weet dat waardevolle en solide zaken tijd nodig hebben om te ontwikkelen. Je hebt geduld en forceert niets. De kaart kan ook aangeven dat je in het leven van zinnelijk genot houdt en manieren zoekt om hier bevrediging in te vinden.

Werk.

In je werk geeft Koning van Pentakels aan dat je behoefte hebt aan zekerheid en houdt van degelijkheid en vaste waarden. Dat wat goed is moet ook zo blijven. Je hebt plezier in je werk en beschikt over een goede handelsgeest. Koning van Pentakels is ervaren en heeft een goed instinct om gunstige kansen te zien. Samen met geduld en doorzettingsvermogen heeft hij de kracht om ze te realiseren. Ook heeft hij de kennis en vaardigheid om onzuivere praktijken te doorzien en zodoende af te wijzen.

Relaties.

In relaties geeft Koning van Pentakels aan dat je veel waarde hecht aan standvastigheid, betrouwbaarheid en trouw en intimiteit. Dit gaat boven de afwisseling en de uitdaging van het nieuwe. De kaart laat zien dat je een duurzame relatie als doel hebt met bevredigend zinnelijk genot en waarin je jezelf vertrouwd en veilig kunt voelen. Wanneer deze veiligheid, op wat voor manier dan ook, bedreigd wordt kan het een (te) sterke vorm van jaloezie veroorzaken. Koning van Pentakels kan ook aangeven dat je de wens hebt om een gezin te stichten.

 

terug


 

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op