Zwaarden Aas.

Trefwoorden:

Rechtop.

Nieuwe ideeën en plannen, nieuwe manier van denken, verandering van je overtuigingen, openstellen voor nieuwe manieren van denken, objectiviteit, intelligentie, vooruitkijken, interactie, nieuwe manier van communiceren, onscheidend vermogen, duidelijkheid scheppen, aandacht voor details, oude problemen op een nieuwe manier oplossen, pijnlijk eerlijk zijn, ordelijkheid, een mening er op na houden, terugkeren naar je eigen waarheid, je eigen gids zijn, gebruik maken van je eigen wijsheid, emoties buiten je besluit houden, sluw, wreed, koud, manipuleren, je mening als wapen gebruiken, obsessief, kwaad zijn.

Omgekeerd.

Je ogen sluiten voor bepaalde waarheden, veroordelen, van mening verschillen, ruziën, vijandigheid, met woorden bestrijden, een slechte boodschap, gebrek aan gezond verstand, wanorde, chaotische gedachten, paranoïde gedrag, depressie, krankzinnigheid, vermoeidheid, sabotage, gevaarlijke situatie, welzijn onder druk.

 

Beschrijving:

Algemeen.

Aas van Zwaarden staat voor een potentie die in jezelf aanwezig is. De kaart geeft een kans aan die je kunt benutten. Aas van Zwaarden staat symbool voor het verstand. Dit geeft je het vermogen te onderscheiden, te beslissen, tot helderheid en ondubbelzinnigheid. Bij Aas van Zwaarden gaat het er om dat je opheldering krijgt in een probleem. Je doorgrondt en analyseert het zodat je overzicht krijgt in het geheel om dan een goed doordachte en juiste beslissing te nemen.

Werk.

In je werk staat Aas van Zwaarden voor een helder inzicht waarmee beslissingen worden genomen waarbij elke andere keuze wordt uitgesloten. Het heldere inzicht wordt ook gebruikt om zeer gecompliceerde problemen op te lossen. Dit kan een frisse wind zijn die nieuwe vitaliteit brengt in oude routines of dat er beslissingen genomen worden in vastgelopen onderhandelingen. De kaart kan ook staan voor een verhelderend gesprek dat de gespannen werksfeer wat meer op(lucht)ing geeft. Aas van Zwaarden kan ook gaan om een goed doordachte beslissing om je baan op te geven.

Relaties.

In relaties kan Aas van Zwaarden staan voor het bevrijdende, verhelderende gesprek dat de lucht (op)klaart. De kaart kan ook de oplossing geven voor een diepgeworteld probleem. Hierbij heeft de kille en nuchtere kant van Aas van Zwaarden vaak een desillusionerende werking die tot een scheiding kan leiden.

 

terug


 

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op