Zwaarden 3.

Trefwoorden:

Rechtop.

Verloren liefde, verbroken relatie, geweten, bezorgdheid, pijn, lijden, gedwongen worden om te handelen naar de situatie, genomen besluit dat niet goed voelt, maar wel genomen moest worden, vasthoudendheid, emotionele ommekeer, verdriet, de pijn en emoties die je ontmoet terwijl je op een pad naar zelfontwikkeling zit, verschillende visies, geremdheid, communicatieproblemen, onoverkomelijke verschillen, onderdrukte emoties, ontkenning, niet weten wat je de meeste vrede kan brengen, masochisme, jaloezie, veroordeling, ruziende vrienden, wantrouwen, wrok, vete, onvermogen om een ruzie bij te leggen, zelfvernietigende houding, automutilatie.

Omgekeerd.

Positief besluit dat je emotioneel ten goede komt, verwarring is voorbij, einde aan problemen, het acht je laten van een pijnlijk verleden, door barrieres breken in emotionele processen, lafheid, zwakte, gebrek aan psychologisch inzicht, niet vol kunnen houden, oppervlakkigheid.

 

Beschrijving:

Algemeen.

Bij Zwaarden Drie doorboort het verstand het gevoel. De kaart geeft aan dat je een beslissing neemt die tegen je gevoel in gaat. De beslissing wordt genomen omdat het “verstandig” is, niet omdat het goed voelt. Dit kan een beslissing zijn die niet helemaal zuiver is of het kan gaan om een noodzakelijke stap die een bevrijdend gevoel geeft. In beide gevallen is het een pijnlijke ervaring. Zwaarden Drie kan ook staan voor hartzeer en liefdesverdriet.

Werk.

In je werk geeft Zwaarden Drie aan dat je beslissingen neemt en handelt tegen je gevoel in. Het kan zijn dat je werk doet waar je jezelf niet goed bij voelt of het voeren van een (moeilijk) gesprek wat je liever niet wilt doen. De kaart kan ook laten zien dat je op je werk pijnlijke ervaringen meemaakt die te maken hebben met een ontslag of hiernaar  kunnen leiden.

Relaties.

In relaties staat Zwaarden Drie vaak voor liefdesverdriet. De beslissing die je neemt gaat tegen je gevoel in. De kaart geeft hier teleurstelling, pijn, hartzeer en meestal het einde van een relatie. Zwaarden Drie kan hier, ondanks de pijn en het verdriet, toch positief uitwerken. Er is vastbeslotenheid om jezelf los te maken uit een relatie die niet goed voor je was.

 

terug


 

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op