Zwaarden 5.

Trefwoorden:

Rechtop.

Slechte voorbereiding op je taak, verliezen doordat je je niet voorbereid hebt, oneerlijk spel, jaloezie, vals spelen, verloren gaan van vriendschappen, vijandigheid, iets persoonlijk opvatten, misverstand, afpersing, belagen, roddel, worstelen, verschil van mening, oneerlijk zijn, achter iemands rug om gaan, leugens, machtsmisbruik, iemands ideeën pikken, mentaal onder druk staan, stress, geen uitweg zien, mopperen op jezelf, niet kunnen slapen, verkeerd begrepen worden, nare boodschap.

Omgekeerd.

Het goed bedoelen, conflict voorkomen, verlangen naar een gezonde situatie, pijn overwinnen, eerlijk je mening verkondigen, opbiechten, je fouten zien en de situatie herstellen, je niet emotioneel verbinden, wapenstilstand, het weer goed maken, beter communiceren met anderen, winnen zonder uitbundige ereronde, het weer zien zitten.

 

Beschrijving:

Algemeen.

Zwaarden Vijf staat voor onrust en gemeenheid. De kaart geeft aan dat je een situatie of periode doormaakt die vol zit met conflicten, gemeenheid, laagheid, stoten onder gordel en vernederingen. De kaart geeft hierbij niet aan of je zelf degene bent die deze gemene strijd veroorzaakt of dat de ander jou zeer gemeen behandelt. Zwaarden Vijf laat zien dat er geen echte winnaar is. In deze strijd zal de overwinnaar niet lang genieten van zijn triomf en zelf ook een nare bijsmaak hebben van zijn handelen.

Werk.

In je werk geeft Zwaarden Vijf aan dat je in een zeer moeilijke fase zit. Het kan zijn dat je door laster, boosheid of gemeenheid vernederd wordt. Zwaarden Vijf geeft vaak een ontslag aan met een nare gerechtelijke nasleep. De kaart kan ook staan voor het zakken van een examen waarbij je middelen misschien niet helemaal zuiver zijn geweest, een zware nederlaag bij een project of een beleidsvoering zonder geweten.

Relaties.

In relaties staat Zwaarden Vijf voor een periode waarin je te maken hebt met harteloosheid, haatgevoelens, laagheid en behoefte aan macht. Beide partijen brengen elkaar diepe wonden toe met boosaardige stoten onder de gordel. De kaart geeft aan dat de relatie al aardig op het einde loopt en op het punt staat te barsten of al kapot is gegaan.

 

terug


 

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op