Zwaarden 6.

Trefwoorden:

Rechtop.

Problemen achter je laten, vertrekken, jezelf ontwikkelen ondanks dat het moeilijk is, problemen oplossen, je ontdoen van stress, hulp krijgen, goed advies, professionele hulp, praten over je problemen, hulp aannemen, je netwerk gebruiken, test, delen van informatie, vindingrijkheid, nieuwsgierigheid, een nieuw leven opbouwen, beschikken over strategie, vluchtplan, hulpmiddel gebruiken, je emoties onder controle houden.

Omgekeerd.

Te veel met jezelf bezig zijn, mensen voor je karretje spannen, in de aandacht willen staan maar het niet verdienen, oneerlijkheid, manipulatie, one man show, stand up comedian, chaos en wanorde, je mening opdringen.

 

Beschrijving:

Algemeen.

Zwaarden Zes staat voor een verandering. Je gaat op weg naar een nieuwe oever. Bij deze kaart moet je eerst het oude vertrouwde verlaten om naar de nieuwe bestemming te kunnen gaan, zonder dat je hierbij weet wat je te wachten staat. Het vertrek bij Zwaarden Zes ligt tussen een goed gevoel met enthousiasme en gevoel met een bezwaard hart in. Hoe je jezelf hierin voelt hangt voor een groot deel van jezelf af. Voel je jezelf geprikkeld en nieuwsgierig of wordt de verandering met grote angst ervaren? Zwaarden Zes bezorgt je aan de ene kant pijn bij het afscheid, onzekerheid, angst en zorgen, aan de andere kant geeft de kaart je nieuwsgierigheid en het gespannen uitkijken naar het nieuwe dat je te wachten staat.

Werk.

In je werk staat zwaarden Zes voor het betreden van nieuw terrein. Dit kan te maken hebben met een ontslag, verandering van beroep of het krijgen van nieuwe taken
De kaart geeft aan dat je je vertrouwde werkplek verlaat en met een onzeker en bang gevoel op nieuwe taken of werk afgaat. Zwaarden Zes geeft geen mogelijkheid om vast te houden aan het oude vertrouwde totdat je bekend bent met het nieuwe. Bij deze kaart moet je jezelf eerst losmaken om met knikkende knieën in het onbekende te gaan staan.

Relaties.

In relaties kan Zwaarden Zes uiterlijke en dieprakende innerlijke verandering aangeven.  Dit kan samengaan met sterk variërende ervaringen. De kaart kan betekenen dat je een oude relatie verbreekt om aan een nieuwe relatie te beginnen. Het kan ook betekenen dat je bereid bent om het “alleen leven” opgeven om een aan een diepgaande relatie te beginnen. Zwaarden Zes staat hier voor het opgeven van een vertrouwde manier van leven om aan een nieuwe onbekende manier van leven te beginnen.

 

terug


 

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op