Zwaarden 7.

Trefwoorden:

Rechtop.

Unieke persoonlijkheid, er tussen uit knijpen, een geheel eigen manier van denken, handelen, een duidelijk persoonlijk doel voor ogen hebben, weten waarom je iets doet, kiezen voor de moeilijke route, emoties beïnvloeden je handelen, impulsief handelen, niet in staat om te gaan met de situatie, niet voor je taak toegerust zijn, bagatelliseren, onderschatten, je werk slecht organiseren, problemen creëren, te weinig kennis hebben van en bepaald onderwerp, dubbele agenda hebben, samenwerken met iemand die je in de gaten moet houden, oneerlijke verdeling, jezelf niet kunnen handhaven in een groep, je geremd voelen, verkeerde conclusies trekken, destructief gedrag, sabotage.

Omgekeerd.

Je gedrag positief veranderen, alles eerlijk verdelen, actie nemen om de situatie te verbeteren, je niet langer door emoties laten regeren, einde aan verwarring, je vrij voelen om je mening uit te spreken, angst overwinnen, je onafhankelijk opstellen, persoonlijke kracht, je openstellen voor anderen, niet langer op jezelf zijn, discretie, voorzichtigheid, je eigen weg volgen.

 

Beschrijving:

Algemeen.

Zwaarden Zeven staat voor het vermogen om dingen te doorzien, een helder denkend verstand en scherpzinnigheid. Al deze kwaliteiten worden bij deze kaart op een negatieve manier gebruikt en komen tot uiting in de vorm van laagheid, geniepigheid, list en bedrog. Op een minder sterk uitwerkend manier kan Zwaarden Zeven staan voor gewiekstheid of geraffineerd te werk gaan. Ook kan de kaart aangeven dat je “er stiekem tussen uit knijpt”, waarschijnlijk omdat je niet wilt dat er bepaalde aspecten van jezelf aan het licht komen. Het is bij Zwaarden Zeven niet altijd duidelijk wie de bedrieger is. Ben je zelf de boosdoener of ben je het slachtoffer. In de meeste gevallen is het wel belangrijk om eerst naar jezelf te kijken.

Werk.

In je werk geeft Zwaarden Zeven aan dat je misleid of bedrogen kunt worden. Ook kan het zijn dat je zelf degene bent die probeert op een sluwe manier zaken te doen en te profiteren. Dit kan tot uiting komen als huichelen, sluwheid, doortrapt bezig zijn of andere oneerlijke praktijken. Het is belangrijk dat je hier je eigen gedrag en dat van degene waar je mee werkt of zaken doet goed in de gaten houdt zodat je niet het slachtoffer wordt van je eigen duistere praktijken.

Relaties.

In relaties staat zwaarden Zeven voor de wat kleinere gemeenheden tot de meest erge boosaardigheid,achterbaksheid, leugens en bedrog. De kaart kan daarbij ook nog staan voor een gebrek aan openheid. Zwaarden Zeven geeft dan aan dat je in bepaalde zaken niet duidelijk wilt zijn of dat je je partner ontwijkt om jezelf zo te drukken voor het nemen van een belangrijke stap.

 

terug


 

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op