Zwaarden 9.

Trefwoorden:

Rechtop.

Schuldgevoel, huilen om wat je verloren hebt, emotionele mishandeling, onderdrukken, diepe zorgen, depressie, wanhopen, eenzaam, vervreemden, pessimisme, wakker liggen, besluiten er mee op te houden, weggaan, negatieve gedachten beïnvloeden je realiteit, extreme gebeurtenissen, geestelijk uitgeput, melancholisch, neurotisch, masochistisch, jezelf dwars zitten, slecht geweten, het slechtste verwachten, je bewust worden dat iets niet goed is voor je, slecht nieuws krijgen, worst case scenario, niet willen zien dat er mogelijkheden zijn.

Omgekeerd.

Gewetenloos, onmenselijk, gebrek aan empathie, geen oog hebben voor de zorgen en pijn van anderen, ongevoelig, ontkenning van problemen, emotioneel niet ontwikkelen, de waarheid vermijden, ontkennen dat er problemen zijn, verkeerde diagnose, niet leren van fouten, twijfel overwinnen, verbetering na een zeer moeilijke periode, overwinnen van negatieve gedachten.

 

Beschrijving:

Algemeen.

Zwaarden Negen geeft aan dat je last hebt van slapeloze nachten door zorgen en verdriet.
Deze kunnen veroorzaakt worden door een slecht geweten, pijnlijk verlies of een ervaring met ingrijpende ziekte. De kaart staat voor de lange nachten waarin je wordt gekweld door zorgen. Je ligt wakker en wacht vol verlangen naar het moment dat de dag aanbreekt en je afleiding kunt zoeken. Zwaarden negen laat niet zien of het wakker liggen te maken heeft met gevoelens van schaamte of schuld, de angst die je hebt voor een moeilijke opgave of levensbedreigende situatie.

Werk.

In je werk laat Zwaarden Negen zien dat je een moedeloze en pessimistische houding hebt en dat je lijdt onder de taken die je uitvoert, je meerderen of de algehele werksfeer. De kaart kan ook aangeven dat je bang bent om te falen in bepaalde situaties waarbij je te maken krijgt met ongewone opgaven. Dit kan bijv. gaan om een examen of plankenkoorts. Bij Zwaarden Negen is het meestal je slechte geweten dat je uit je slaap houdt omdat je jezelf verkeerd en nalatig hebt gedragen en nu vreest betrapt te worden.

Relaties.

In relaties geeft Zwaarden Negen aan dat je bang bent om verlaten te worden of om de zorgen en het verdriet dat je hebt bij een scheiding. Je wordt hierbij medegekweld door je eigen aandeel in de situatie. De kaartkan ook aangeven dat je zorgen hebt om het eenzaam zijn of de angst om een dierbare partner kwijt te raken. Zwaarden Negen kan op een andere manier staan voor de schaamte die je voelt als je partner jouw minder leuke kanten ontdekt of zou ontdekken. In een situatie waarin je alleen leeft maak je jezelf zorgen of hier nog verandering in zal komen of juist omdat je angst hebt dit te veranderen en een relatie aan te gaan.

 

terug


 

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op