Zwaarden 10.

Trefwoorden:

Rechtop.

Het dieptepunt is bereikt, verlies, lijden, lichamelijke pijn, niet jezelf (kunnen) zijn, je masker afgooien, diepe verwonding, verraad, vernietiging, pijnlijk einde van een relatie, hulp van anderen nodig hebben, problemen groeien boven je hoofd, ondergang, het slechtste in jezelf komt omhoog, je totaal laten gaan, niet accepteren van hulp, destructief gedrag, totaal gebrek aan zelfvertrouwen, dreigend gevaar, uitschakelen van alle emoties, misleiding, manipulatie, psychische crisis, gevolgen van misdraging onder ogen zien.

Omgekeerd.

Einde aan destructief gedrag, einde aan negatieve gedachten, betere vooruitzichten, jezelf wat ruimte geven, jezelf vergeven voor wat er gebeurd is, spiritualiteit, inzicht, waarschuwingen niet serieus nemen, dingen niet onder controle krijgen, niet leren van fouten, voortzetting van problematische gewoontes, veroordelende gedachten.

 

Beschrijving:

Algemeen.

Zwaarden Tien geeft het einde en afscheid aan of het grote loslaten. Met Zwaarden Tien wordt het willekeurige, soms gewelddadige en daardoor ook voortijdige einde bedoeld. Het aantal zwaarden laat de samengebalde kracht van het verstand zien, dat er met geweld een einde aan maakt. Vaak gaat het geforceerde einde gepaard met een zware levenservaring maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Het kan zijn dat er niet alleen een einde komt aan belangrijke ervaringen maar ook aan vervelende situaties of slechte gewoonten die je leven negatief beïnvloeden. Zwaarden Tien gaat altijd om een pijnlijk afscheid dat je beleeft met een bezwaard gevoel of met opluchting.

Werk.

In je werk staat Zwaarden Tien voor het bewust veroorzaakte einde van je huidige positie, werk of bezigheid. De kaart geeft daarmee vaak een ontslag aan, waarna je jezelf weer helemaal opnieuw moet oriënteren. Dit kan een bezwaard gevoel geven of, ondanks dat het pijnlijk is, opluchting geven.

Relaties.

In relaties geeft Zwaarden Tien aan dat je “er een eind aan maakt”. Het kan gaan om het einde van een echte bedrukkende en slechte relatie. Meestal gaat het er meer om dat je met de kracht van je verstand je gevoelens afsluit en op die manier iets wat belangrijk is wegstopt. Hierdoor kan de wisselwerking in de relatie verstoord worden.

 

terug


 

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op