Zwaarden Schildknaap.

Trefwoorden:

Rechtop.

Flexibiliteit, nieuwsgierigheid, in staat om je aan te passen aan de situatie, ongebruikelijke kijk op de wereld, gebrek aan discipline, iets ingewikkelder maken dan nodig, afkeer van gewone dingen, een uitdaging aangaan, communicatief, intelligent en slim, onverwachte beroering .

Omgekeerd.

Blokkade, dwarsbomen, hindernis, gebrek aan een doel, jezelf niet ontwikkelen, weerstand, angst, niet gestimuleerd worden, belemmeringen, behoefte aan duidelijkheid, jezelf genegeerd voelen, gericht zijn op het tekort, einde aan vriendschap, slecht nieuws krijgen, wreed, manipulerend en berekenend.

 

Beschrijving:

Algemeen.

Schildknapen staan voor kansen en gelegenheden die op je af komen. Schildknaap van Zwaarden staat voor kritiek die meestal niet gewaardeerd wordt maar die wel uitwerkt als een frisse bries of een verhelderende impuls. Hierdoor krijg je plotseling helderheid en inzicht. De kaart geeft je de mogelijkheid om gegevens te verzamelen, moeilijke situaties te doorgronden en te analyseren zodat je ze begrijpt. Als je de gegeven kritiek kunt zien als iets waar je van kunt leren, kan Schildknaap van Zwaarden staan voor een confrontatie die de lucht klaart en opheldering geeft.

Werk.

In je werk geeft Schildknaap van Zwaarden aan dat je jezelf moet voorbereiden op conflicten, vijandige tegemoetkoming of ruziezoekende aanvallen. De kaart kan staan voor de berisping door een meerdere of het ontstaan van rivaliteit tussen collega’s en onenigheid met zakenpartners. Schildknaap van Zwaarden gaat altijd gepaard met kritiek waar je van kunt leren. Daardoor geeft de kaart meestal een frisse, vaak ook bevrijdende wind die de lucht klaart en opheldering geeft in je werksituatie.

Relaties.

In relaties staat Schildknaap van Zwaarden voor een conflict dat door de partner wordt uitgelokt of wordt ervaren als bedreigend voor de relatie zelf. Er kan hierbij sprake zijn van een plotseling sterke afkoeling in derelatie, die daarvoor nog warm en hartelijk was. Vaak gaat het om verwijten naar de ander toe over niet uitgesproken teleurstellingen, opgekropte irritaties en een hoeveelheid alledaagse kleinigheden. De kritiek van Schildknaap van Zwaarden kan uitlopen op een fikse ruzie maar als je de kans benut en er van leert zal de uitwerking van de kaart meer een verhelderend conflict zijn dat de lucht klaart.

 

terug


 

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op