Zwaarden Ridder.

Trefwoorden:

Rechtop.

Intelligent, overredend, verstandelijk, plotselinge komst of ‘happening’ , geen rekening houden met anderen, met de deur in huis vallen, objectief, wetenschap, logica volgen, details, sarcasme, oordelen, iets moeilijker maken dan nodig, rusteloosheid, tunnelvisie, sceptisch, onbetrouwbaar, arrogant, geen diepere relaties aangaan, je hart afschermen, angstig, verandering van levensstijl, geen tijd hebben voor onzin, nieuwe ideeën, tot de conclusie komen, ontdekken, onthulling van dat wat voorheen verborgen was, studeren, snelle reactie nodig.

Omgekeerd.

Visie van anderen toelaten, verouderde ideeën, opvolgen van advies van anderen, je levensstijl veranderen, de moed laten zakken, slecht besluit, veel nadenken geeft geen oplossing, actie is nodig, wanhopig nadenken, de strijdbijl begraven, kritische houding loslaten, vertragen om iets niet te missen, goed opletten, negativiteit loslaten, bemoeienis, oneerlijke beschuldiging, een situatie of persoon verdwijnt plotseling .

 

Beschrijving:

Algemeen.

Ridder van Zwaarden staat voor een zeer ijskoude sfeer die gepaard kan gaan met hevige vorst. De kaart brengt ruzie en onenigheid die, alles wat eerst aangenaam en warm was, flink doet afkoelen. Het kan zijn dat deze afkoeling er voor zorgt dat de lucht geklaard wordt en je een nuchter inzicht krijgt. Meestal heeft Ridder van Zwaarden toch meer een negatievere uitwerking. Dit kan zich laten zien als scherpe confrontaties, sluw- en gemeenheid, bijtende spot en sarcasme. De kaart is dan ook vaak een voorbode van een vlijmscherpe ruzies en conflicten, sluwe en listige laagheden, tweedracht en een scheiding.

Werk.

In je werk staat Ridder van Zwaarden voor een daling van de temperatuur in de werksfeer. De kaart geeft een fase aan van gemeenheden waarin je zelf niet zuiver te werk gaat of onderhevig bent aan gemene kritiek van anderen. Ridder van Zwaarden heeft bijna nooit een verhelderend of zuiverend uitwerking. De wonden die je oploopt of zelf aan anderen toebrengt gaan heel diep en genezen moeilijk. De kaart kan je zekerheid in het werk aantasten of er voor zorgen dat projecten, zaken en andere plannen stuk lopen. Vaak is Ridder van Zwaarden het einde van een samenwerking of, iets zachter in uitwerking, een afkoeling na een periode van verhitheid.

Relaties.

In relaties laat Ridder van Zwaarden de meest gemene enpijnlijke kant zien. Op dit gebied geeft de kaart aan dat warme gevoelens verstarren en bevriezen of dat deze ook omslaan in haat, bitterheid en sarcasme. Het kan eventueel ook zijn dat de dieper liggende gevoelens plotseling onderwerp zijn van bewust kwaadsprekerij.

 

terug


 

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op