Zwaarden Koningin.

Trefwoorden:

Rechtop.

Observeren, concentreren, duidelijk zijn, nauwkeurigheid, emotieloos, koel, gevoelloos, adviesgeven, publiceren, technisch schrijven, geeft weinig om anderen, manipuleren, berekenend, deskundigheid, talenten gebruiken, geduldig, vooruit kijken en plannen, geen rekening houden met je intuïtie, orde, nauwkeurigheid, objectief, intelligent, correct, eerlijk in communicatie, onafhankelijk, je eigen waarheid volgen, zelfanalyse.

Omgekeerd.

Gebrek aan voorbereiding, je 'cool' verliezen, gebrek aan kalmte, onpraktisch, oneerlijk, liegen, spontaner worden, je conditionering beperkt je te veel, gebrek aan studiemogelijkheden, juiste uitdrukking van wie je bent, gebrek aan vrienden of mensen die achter je staan, verlies van gezag, bedriegen, het grotere geheel zien, niet oordelen, behoefte aan beslissing.

 

Beschrijving:

Algemeen.

Koningin van Zwaarden staat voor vrijheid, onafhankelijkheid, verstandigheid, rijkdom aan ideeën en het vermogen om snel te bevatten. De kaart geeft de capaciteit aan om met behulp van je verstand problemen op te lossen en tot hogere inzichten te komen. Hierbij heeft Koningin van Zwaarden de kracht om in de veelheid van ideeën toch zichzelf niet te verliezen in twijfel en piekeren. Je blijft een helder inzicht in het geheel houden. Koningin van Zwaarden kan door haar kennis zichzelf vrij maken van afhankelijkheid.

Werk.

In je werk geeft Koningin van Zwaarden aan dat je graag wilt leren. Je bent alert, neemt alles om je heen op, reageert verstandig en handig en gedraagt jezelf in gesprekken duidelijk, vlot en zonder schaamte. Koningin van Zwaarden geeft ook aan dat je uit bent op je eigen onafhankelijkheid en niet hecht aan taken en posities. Op deze manier kun je ten aller tijden opstappen als het werk je niet (meer) aanstaat of als er zich andere, beter passende mogelijkheden voordoen.

Relaties.

In relaties staat Koningin van Zwaarden voor het bewust worden van jezelf en de relatie. Je neemt eerst afstand om een duidelijk en helder beeld te krijgen. Op deze manier kun je jezelf bezighouden met de dingen die je niet bevallen of waar je jezelf zorgen over maakt. Koningin van Zwaarden geeft vaak een periode aan waarin je meer dan anders bezig bent metgelijkwaardigheid. Door innerlijke onafhankelijkheid kun je met meer vastbeslotenheid optreden. De kaart geeft aan dat je niet meer zomaar alles accepteert in de relatie en soms stug of snibbig wordt of zelfs je partner de rug toekeert.

 

terug


 

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op