Zwaarden Koning.

Trefwoorden:

Rechtop.

Nieuwsgierigheid, intelligentie, veel te veel praten, sociaal betrokken, verstandelijk, besluitvaardig, sportief, staat achter eerlijk genomen beslissingen, duidelijk oordeel, rechtspraak, objectiviteit, vaardig, slim, nerveus, hyperactief, soms totaal gebrek aan gevoel, je eigen regels vaststellen, veel te veel met jezelf bezig zijn, nieuwe inzichten, je levensstijl veranderen, gezonder gaan leven, je leven beteren, nieuw overtuigingen aannemen.

Omgekeerd.

Plannen die aanpassing behoeven, oneerlijk, wreed en bevooroordeeld, kan onrechtvaardige beslissingen verdedigen, geen gebruik maken van advies, de waarheid niet willen zien, je gevoelens niet kunnen uiten, ontkenning, ongeïnteresseerd, jezelf afwijzen, uitstel, afstel, ziekte, vervelen, jezelf tegenhouden in ontwikkeling, jezelf niet durven zijn, geen beslissing durven nemen, niet voor jezelf opkomen, jezelf kalmeren, einde aan oppervlakkigheid, de diepte in gaan.

 

Beschrijving:

Algemeen.

Koning van Zwaarden staat voor vrijheid, onafhankelijkheid en de kracht van het slimme, snelle en gewiekste verstand dat vol zit met tegenstrijdigheden. De kaart houdt aan de ene kant een groot intellect in en een veelheid van ideeën. De andere (negatieve) kant van de kaart is dat het intellect gebruikt kan worden op een listige, sluwe en doortrapte manier. Door de kracht van het intellect kun je begrijpen en analyseren, logisch denken, (be)rekenen en problemen van alle kanten bekijken en doorgronden. Op deze manier is het voor Koning van Zwaarden mogelijk zich vrij te maken van afhankelijkheid.

Werk.

In je werk staat Koning van Zwaarden voor een verstandelijke vlotheid, een sociale instelling en een goede handelsgeest. De kaart geeft aan dat je jezelf handig en flexibel opstelt en met tactisch gebruik van je verstand je werk zelfbewust uitvoert. Wanneer je samenwerkt met collega’s, meerderen, zakenpartners of klanten ben je welbespraakt, weet je te handelen op moeilijke momenten en heb je een aanstekelijk charisma.

Relaties.

In relaties staat Koning van Zwaarden voor helderheid, afstandelijkheid en daardoor ook tot objectiviteit. Op dit gebied heeft de kaart de kracht om met behulp van het analytisch vermogen zieke gedragspatronen teherkennen en te genezen. Situaties, waarin je afhankelijk bent of vastzit in verstrikkingen en jezelf geen goed doen, worden uit elkaar gehaald en opgelost. Koning van Zwaarden kan door zijn helderheid en inzicht keuzes maken die misschien pijnlijk maar ook noodzakelijk zijn.

 

terug


 

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op