Bekers Aas.

Trefwoorden:

Rechtop.

Ontvangen, spiritueel, onvoorwaardelijke liefde, passie, nieuwe relatie, diepe binding, ontvankelijkheid, openstaan voor nieuwe ervaringen, overwinnen van mentale en emotionele blokkades, veranderen van oude patronen, creatieve uiting, geboorte, huwelijk, verloving, romantiek, je totaal vervuld voelen, kunst, het openen van je hart, emoties naar buiten brengen.

Omgekeerd.

Verloren liefde, scheiding, overlijden van dierbare, emotioneel koud, spirituele duisternis, weerstand, ontkenning, niet kunnen zien dat er mensen zijn die van je houden, emotionele mishandeling, jezelf afsluiten voor voelen, te veel geven van jezelf, geen nee kunnen zeggen.

 

Beschrijving:

Algemeen.

Aas van Bekers staat voor een potentie die in je aanwezig is. De kaart geeft een kans aan die je kunt benutten. Aas van Bekers staat symbool voor diepe vervulling van je gevoel.Deze kaart is samen met Aas van Pentakels een van de grote gelukskaarten van de tarot. De kaart kan je de diepste vervulling geven die je graag wilt hebben. Dat wil zeggen dat je de mogelijkheid in je hebt om deze vervulling te ervaren. Wat deze vervulling is hangt af van de betekenis die je er aan geeft. Deze is namelijk voor iedereen anders. Het kan te maken hebben met dankbaarheid, levensvreugde, slagen op de maatschappelijke ladder of intimiteit in de zin van het diepste geluk van samenzijn.

Werk.

In je werk geeft Aas van Bekers aan dat je op de goede weg bent. De kaart geeft aan dat je de unieke kans hebt om in je werk of datgene waar je mee bezig bent, gevoelsmatig en innerlijk betrokken te zijn. Hierdoor vindt je diepe innerlijke vervulling bij wat je doet.

Relaties.

In relaties staat Aas van Bekers voor diepe vervulling en vooral voor een grote liefdeservaring. De kans die Aas van Bekers biedt kan inhouden dat je op slag verliefd wordt of het aller diepste geluk van liefde hebben, die in de tijd gegroeid is. Aas van Bekers kan ook aangeven dat je zekerheid hebt en jezelf vol vertrouwen bij de ander geborgen voelt.

 

terug


 

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op