Bekers 2.

Trefwoorden:

Rechtop.

Evenwichtige relatie; harmonische vereniging van tegendelen, onvoorwaardelijke liefde, delen van gevoelens, uitwisselen, gelijkelijk geven en ontvangen, richten op overeenkomsten in plaats van verschillen, oplossing, aantrekken, nieuwe intimiteit, nieuwe diepten ontdekken in je relatie, elkaar opvangen als jullie vallen, onvoorwaardelijk steunen, nieuwe relatie, vriendschap, platonische liefde, een individu zijn binnen je relatie, helemaal jezelf zijn.

Omgekeerd.

Je ware liefde verliezen, pijn, verdriet, voorwaardelijke liefde, scheiding, niet bij elkaar passen, problemen hebben om de juiste partner te vinden, leegte, afwijzing, teleurstelling, kou in je relatie, niet in staat zijn om elkaar te geven wat je nodig hebt, jaloezie.

 

Beschrijving:

Algemeen.

Bekers Twee staat voor een liefdevolle ontmoeting op gevoelsniveau. De kaart kan een nieuw contact aangeven wat je gevoelsmatig raakt. Bekers twee kan ook staan voor een verzoening of liefdevolle omgang in een bestaande relatie. Het belangrijkste werkt de kaart uit op het gebied van onze persoonlijke relaties. Hier kan Bekers Twee bijv. wijzen op een flirt, liefde op het eerste gezicht of een gelukkig weerzien. De kaart kan ook het begin van een tedere relatie of vriendschap aangeven. Bekers Twee is in de eerste plaats dat je welkom geheten wordt en op een gevoelsvolle en spontane tegemoetkoming kunt rekenen. Een andere betekenis van Bekers Twee is dat je liefdevol met jezelf omgaat en je innerlijk met jezelf verzoent.

Werk.

In je werk geeft Bekers twee een fijne werkomgeving, een goede samenwerking en een prettige tot hartelijk sfeer. Bij verandering van werk of beroep geeft Bekers Twee aan dat je op een open en vriendelijke manier tegemoet wordt gekomen. Je kunt hierbij rekenen op begrip en medewerking van jouw nieuwe collega’s. Ook bij sollicitaties en nieuwe zakelijke relaties kun je er van uit gaan dat je op een sympathiek manier wordt ontvangen en tegemoet wordt gekomen.

Relaties.

In relaties is de uitwerking van bekers twee het sterkst. De kaart staat voor elkaar tegemoetkomen op gevoelsniveau. Vaak is dit een periode van verliefdheid, van elkaar het hof maken en minnen of voor iemand die onverwachts in ons leven komt. Bekers Twee kan ook aangeven dat je in een bestaande relatie diepgaande gevoelens deelt en liefdevol met elkaar omgaat. In een bestaande relatie kan de kaart ook staan voor verzoening na een conflict of een tijd van onenigheid.

 

terug


 

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op