Bekers 9.

Trefwoorden:

Rechtop.

Vervulling van je wensen, tevredenheid, voor de wind gaan, krijgen wat je wilde, law of attraction in manifestatiemodus, geluk van binnenuit, zelfvertrouwen, de hoofdprijs winnen, creativiteit, gulheid, erkenning voor wat je doet, er zijn voor anderen, overmatig eten en drinken, luiheid.

Omgekeerd.

Mij lukt ook nooit wat, dat heb ik weer, slachtofferschap, ze zijn allemaal tegen mij, energie zuigen, niet opvolgen van goede raad, alleen maar kijken naar wat er niet lukt, pijn, ontevredenheid, alles voor jezelf houden, niet delen met anderen, er met de prijs van door gaan terwijl anderen ook meehielpen, niet kunnen ontvangen.

 

Beschrijving:

Algemeen.

Bekers Negen staat voor een aangename, onbezorgde tijd, of een periode waarin je heerlijk kunt genieten. De kaart staat voor zorgeloosheid, levensvreugde, gezelligheid en plezier.
Bekers Negen kan doorslaan in de gezelligheid waardoor de drang naar het genieten buitensporige proporties aan gaat nemen, maar vaak is dit toch niet het geval.

Werk.

In je werk staat Bekers Negen voor een periode waarin je plezier hebt in je werk en jou alles gemakkelijk afgaat. Er is gezelligheid en goede collegialiteit aanwezig. Bekers Negen geeft aan dat jullie luchtig met elkaar om kunnen gaan. Dit zorgt voor een goede stemming en dat je fouten en conflicten die er waren door de vingers kunt zien of helemaal vergeten.

Relaties.

In relaties staat Bekers Negen voor een gelukkige tijd waarin je blij kunt genieten. De ander staat voor je open en zal graag een plezierige tijd met je door willen brengen. Er is geen verdere diepere betekenis voor deze kaart. Hierdoor is een plezierige tijd ook het enige waar de ander op dit moment toe bereid is. Als je jezelf hierin kunt vinden kun je een rekenen op een fijne tijd.

 

terug


 

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op