Bekers Ridder.

Trefwoorden:

Rechtop.

Intelligent, nobel, eenzaamheid, introvert, gevoelig, stil, artistiek, paranormale gaven, overgevoelig, depressie, moeite met het leven te dealen, leugenachtig, manipuleren, weinig normen en waarden, irrationeel, verslavingsgevoelig, vasthouden aan het verleden, hypocriet, zoekend, vasthouden aan de eigen waarheid.

Omgekeerd.

Geblokkeerde gevoelens, niet luisteren naar je gevoel, gebrek aan idealisme, onvolwassen, op zichzelf gericht (Narcissus), verslaafd, emotioneel gif, gebrek aan inlevingsvermogen.

 

Beschrijving:

Algemeen.

Ridder van Bekers staat voor een sfeer van romantiek, liefde en vrede of voor een goed humeur. De kaart geeft je een periode waarin je in harmonie bent met jezelf en met de ander. Ook staat Ridder van Bekers voor romantisch dromen en een sfeer waarin je verliefd wordt. Wanneer er conflicten zijn zorgt Ridder van Bekers voor verzoening en vrede.

Werk.

In je werk zorgt Ridder van Bekers voor een prettige werksfeer die rustig en ontspannen is. Je bent goed gehumeurd en het uitvoeren van je werk gaat gemakkelijk. Ridder van Bekers geeft meer aan hoe je het werk uitvoert dan over de inhoud van het werk dat je doen.

Relaties.

In relaties heeft Ridder van Bekers de grootste betekenis. De kaart staat voor een periode van vreugde en verliefdheid. De kaart geeft een sfeer van liefdevol samenzijn, geborgenheid en het zorgeloos genieten in een relatie. Ridder van Bekers zorgt voor vrede en ook de verzoening na strijd. De kaart staat voor een diep wederzijds begrip waarbij een half woord genoeg is. Hierbij gebruik je meer je gevoel.

 

terug


 

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op