Bekers Koningin.

Trefwoorden:

Rechtop.

Gevoelig, intuïtief, zorgen voor anderen, charmant, moederlijk type, koele hand op warm voorhoofd, introvert, genezend, artistiek, passief, geduldig, durft los te laten, invoelend, helpende hand, innerlijke wijsheid, zachtaardig, voorkomend, dienend, moederschap, zwangerschap, manipulerend, overgevoelig, hypochonder, irrationeel, onder ontwikkeld op intellectueel gebied, zeuren, onzekerheid, bezitterig, eisend.

Omgekeerd.

Oppervlakkigheid, op zichzelf gericht, manipulatief, neurotisch, bemoederen, gebrek aan gevoel, angst voor zorgrol, waarschuwing voor je gezondheid, pijn, afwijzen, wegcijferen.

 

Beschrijving:

Algemeen.

Koningin van Bekers staat voor gevoelskracht, diepgaande gevoelens, emoties, fijngevoeligheid, inlevingsvermogen, mediamieke gaven en de vaardigheid om zich op te offeren. De kaart is meer naar binnen gericht. Koningin van Bekers rationaliseert haar emoties niet, zij voelt, waardoor er meer eenheid is tussen haarzelf en de gevoelswereld. Hierdoor heeft Koningin van Bekers een heel groot en sterk vermogen om dingen aan te voelen. Ze heeft misschien moeite om haar gevoelens onder woorden te brengen en zal deze dan ook meer uiten op een sfeerscheppende manier. Koningin van Bekers heeft kennis van en inzicht in het onzichtbare en staat voor helpende en genezende krachten.

Werk.

In je werk geeft Koningin van Bekers aan dat je in een stille, afwachtende periode zit. Hierin luister je naar je innerlijk om duidelijkheid te krijgen in wat je nu verder wilt in je loopbaan. De kaart kan ook aangeven dat je gebruik gaat maken van jouw mediamieke kennis en hier je werk van gaat maken. Dit kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van esoterie, muziek, film, radio, of occultisme.

Relaties.

In relaties staat Koningin van Bekers voor een mysterieuze tijd van fijngevoeligheid en liefdevolle intimiteit, tederheid, overgave en het volkomen in elkaar opgaan. De kaart kan ook je diepgaande verlangens aangeven of de behoefte om steun te zoeken bij de ander.

 

terug


 

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op