Bekers Koning.

Trefwoorden:

Rechtop.

Tolerantie, begrip, arrogant, idealistisch, zelfbewust, goede vriend, staat boven de emoties, maakt gebruik van zijn gevoel, zoeker, man met een visie, arts, heler, psycholoog, filosoof, weet wie hij is, kent zijn gevoelens, nieuwe relatie, op zoek naar liefde, vertrouwen, gevoelig, persoonlijke zelfontwikkeling, soms erg op zichzelf gericht, manipulatief, lui, kritisch.

Omgekeerd.

Wanhopig op zoek naar een relatie, mensen overheersen, gebrekkig psychologisch inzicht, niet weten wat goed voor je is, foute partners kiezen, constant op zoek naar iets dat hem gelukkig zal maken, lage normen en waarden, niet bereid naar gevoelens te kijken, weet niet wat hij voelt, verslavingsgevoelig, slechte vrienden.

 

Beschrijving:

Algemeen.

Koning van Bekers staat voor gevoelskracht, diepgaande gevoelens, emoties, creativiteit, je zoeken naar (transcendente) ervaringen, verlossing en mystieke eenwording met de oerkracht. Hij weet dat dit voor het verstand altijd een gesloten gebied blijft. Dit kan alleen ervaren worden door iemand die zich openstelt voor zijn intuïtie en bereid is zich te laten aantrekken en (aan)raken. De kaart geeft je eigen wil aan om steeds meer je gevoelens en mediamieke talenten te gebruiken, zodat je de vibraties die je oppikt vorm te kunnen geven in muziek, poëzie of andere kunstuitingen.

Werk.

In je werk geeft Koning van Bekers aan dat je in een periode zit waarin je bezig bent met een innerlijke beleving, je psychische krachten, en deze ook wilt uiten. De kaart laat zien dat je erg goed je best doet om jouw gevoelens te uiten in je werk. Koning van Bekers kan ook aangeven dat je voor een beroep kiest of voor een nieuw begin staat in je huidige werk, waardoor je taken krijgt waarin je meer gebruik kunt gaan maken van je mediamieke kennis.

Relaties.

In relaties staat Koning van Bekers voor een periode waarin je gevoelens meer aanwezig zijn. Je hebt dan de kracht om jezelf meer in te leven in de wensen en verlangens en de angsten van je partner. Juist hierdoor kun je veel begrip opbrengen en hulp en (gevoelsrijke) ondersteuning bieden. De kaart staat dan ook vaak voor een romantische tijd waarin je jouw eigen gevoelens uit en openstaat voor intense ervaringen. Koning van Bekers geeft ook aan dat je het heerlijk vindt om sentimenteel te dromen.

 

terug


 

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op