Staven Aas.

Trefwoorden:

Rechtop.

Gebruik maken van je creativiteit, een droom over de toekomst hebben, geloven in jezelf, zelfvertrouwen hebben, een oplossing bedenken voor je probleem, jezelf en anderen inspireren, moed hebben, je helemaal geven, jezelf uiten, een positie in durven nemen, vitaliteit, passie, leiderschap, spirituele kracht.

Omgekeerd.

Verspilde energie, gebrek aan energie, gemiste kansen, gebrek aan inspiratie, enthousiasme of vertrouwen, vermoeidheid, sabotage, verlies, onverantwoordelijkheid, mislukking, onethisch ingrijpen, zwakheid, onverantwoordelijkheid.

 

Beschrijving:

Algemeen.

Aas van Staven staat voor een potentie die in je aanwezig is. De kaart geeft een kans aan die je kunt benutten. Aas van Staven staat symbool voor je wil en daadkracht. Bij de Aas van staven gaat het om moed, nieuwe impulsen, de bereidheid risico's te nemen en ondernemingslust. De kans die de kaart biedt ligt op het gebied van zelfontplooiing, wilskracht, groei, levenslust of optimisme.

Werk.

In je werk geeft Aas van Staven aan dat er kansen worden geboden aan jou die er voor zorgen dat je doelen, interesses, mogelijkheden en andere kwaliteiten, die je in je hebt, kunt ontplooien. De kans van Aas van Staven vraagt daarbij wel om moed, motivatie, volledige inzet en de bereidheid om te nieuwe dingen te ondernemen.

Relaties.

In relaties biedt Aas van Staven een kans voor de zindering van een intense en levendige relatie die vol zit met enthousiasme voor elkaar. De kaart geeft ruimte voor een oprechte, vervullende relatie. Aas van Staven staat voor ondernemingslust en kan daardoor ook warmte en levendigheid brengen in een bestaande relatie.

 

terug


 

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op