Staven 10.

Trefwoorden:

Rechtop.

Ontberingen drukken zwaar, mislukkingen door zelfoverschatting.

Omgekeerd.

Opzettelijke fouten, dwarsliggen, saboteren, afgunst.

 

Beschrijving:

Algemeen.

Staven Tien geeft aan dat je het niet meer ziet zitten. Je bent somber en terneergeslagen. De kaart laat zien dat je teveel van jezelf vraagt. Je bent zo ontzettend druk bezig met meerdere dingen tegelijk dat je daardoor geen overzicht meer hebt. Verantwoordelijkheid hangt als een molensteen om je nek. Staven Tien kan ook aangeven dat je onhandig omgaat met de situatie of datgene waar je mee bezig bent. Er is nog te weinig ervaring. Dit komt omdat je met Staven Tien vaak wat stappen hebt overgeslagen en nu nog te weinig kennis en ervaring hebt om dingen goed uit te voeren. De onhandige aanpak en het teveel van jezelf vragen zorgt voor overbelasting. Met Staven Tien is het belangrijk om te kijken of je alles wel alleen moet doen. Welke staven kun je laten vallen of aan anderen overdragen zodat je weer (over)zicht krijgt op het geheel.

Werk.

In je werk staat Staven Tien voor stress, teveel eisen van jezelf of verantwoordelijkheid die je nog niet aankunt. Dit kan een gevolg zijn van het te snel opklimmen op de ladder. Je mist dan kennis en ervaringen die essentieel zijn voor je huidige bezigheden. Hierdoor ontstaat een gevoel van overbelasting en het missen van overzicht. De kaart geeft aan dat je taken moet loslaten, aan anderen geven of niet alles tegelijk moet willen doen zodat je weer overzicht krijgt en jezelf minder belast. Staven Tien kan ook staan voor zwaar werk, zoeken naar een baan wat niet wil lukken of een belastend zwaar examen.

Relaties.

In relaties geeft Staven Tien aan dat je somber en terneergeslagen bent. De kaart kan aangeven dat je alleen bent, zonder partner leeft en geen uitweg uit deze situatie ziet. Waarschijnlijk belast je jezelf teveel met het zoeken naar die uitweg zodat je geen beeld meer hebt van waar je nu eigenlijk mee bezig bent. Staven Tien laat dan je zien dat het beter is om acties te verminderen. Je verspilt geen energie meer en deze kan dan gerichter gebruikt worden. Dit geeft vaak ook eenbeter resultaat. De kaart kan ook aangeven dat je wel een relatie hebt maar deze, door jou, als drukkend en deprimerend wordt ervaren. Belangrijk hier is om eerst goed na te denken en niet alles zomaar uit ontevredenheid kapot te maken.

 

terug


 

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op