I. De Magier.

Trefwoorden:

Rechtop.

Plannen maken, het uitvoeren of uitwerken van een idee, zich concentreren op een doel, ambitie of plan; slim, speels en handig, wilskracht, zelfvertrouwen, vastbeslotenheid, oplossingen bedenken voor een probleem, aanpassing, gefocust zijn, wet van aantrekking, verandering, efficientie, maak ik ge- of misbruik van mijn kracht?

Omgekeerd.

Vertraging van plannen, overmatig analyseren van een plan, geen goed plan hebben, niet in staat om een beslissing te kunnen nemen, angst voor het nemen van een beslissing, geen gebruik maken van je vaardigheden, je vaardigheden negatief inzetten, anderen belazeren, onbetrouwbaarheid, mentale verwarring

 

Beschrijving:

Algemeen.

De Magier staat voor zelfbewustzijn, slimheid, bewust en actief handelen, impulsiviteit en het nemen van initiatieven. De Magier heeft de kracht en vaardigheid om iets in beweging te zetten en te realiseren. Hij staat voor problemen die overwonnen worden en uitdagingen die tot een succesvol einde gebracht zullen worden. Hij is bereid een taak op zich te nemen en hier diep in door de dringen. De Magier heeft een grote intuitie, harmonie tussen geest en gevoel, het bewuste en het onbewuste en heeft daarmee het bijzondere vermogen tot beinvloeden.

Werk.

In je werk geeft De Magier aan dat je in staat bent om initiatief te nemen. Je krijgt het besef van je vermogen tot beinvloeden en gaat deze energie gericht gebruiken. Dit kan financieel succes op leveren, je kan een stap hoger op de ladder komen of moeilijke of vervelende zaken tot een goed einde brengen. Daarnaast geeft de Magier aan dat je een beter totaalbeeld krijgt van het geheel.

Relaties.

In relaties wijst de Magier op een periode van grote aantrekkingskracht. De creatieve en scheppende kracht van de Magier zorgt ervoor dat remmingen en andere moeilijkheden overwonnen worden. De Magier heeft het besef van de kracht van eenheid en de wisselwerking tussen beide partijen, die in een goede relatie heel belangrijk is.

 

terug


 

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op