Home  / Solid Life / Over ons

Solid Life

 

Solid Life is een spiritueel praktijk waar jong en oud welkom zijn voor de diverse behandelingen die we aanbieden. Je kunt op zoek zijn naar antwoorden, verdieping, inzicht of bevrijding.


Binnen Solid life hebben we ruim twintig jaar ervaring in opleiding, training, techniek ontwikkeling en intensieve zelfontplooiing. Wij willen je graag ondersteunen bij elk stuk waar je tegenaan loopt.
Onze technieken ondersteunen je in een zo breed mogelijk gebied, van spiritualiteit tot emotionele, fysieke en mentale ondersteuning. Vanuit ons perspectief zijn al deze vlakken aan elkaar verbonden en van elkaar afhankelijk. In sommige gevallen helpt het juist als je iets van alle kanten te benaderen, bijvoorbeeld bij een oude hardnekkige patroon. Alles heeft te maken met jou als persoon en je reactie op het leven. Deze reacties komen soms onbewust voort, uit in het verleden getrokken conclusies, ervaringen, etc.
Voor alles is een reden en daarmee ook een kans op een doorbraak.


In de praktijk ondersteunen we door training, coaching en persoonlijk consult. Technieken die o.a. gebruikt worden zijn: NRI, Ademssessie, Mind-Format, Jassentechniek, Transforming Scan Healing, Kinderhypnose, intuïtief gesprek, massage, white time, energetisch zuiveren huis en begeleiding hoog spirituele kinderen.


 

Wie zijn wij

Wij zijn toevallig allebei al heel jong begonnen met spiritualiteit en zelf-onderzoek, dat begon al rond de pubertijd. Vele jaren van veel cursussen, trainingen en zelfontwikkeling volgden, samen met mooi en minder mooie ervaringen. Soms waren de ervaringen zwaar en volgden elkaar zo snel op dat het leek alsof je 20 levens in 1 propte. Maar wat hebben we veel geleerd. Dat dachten we althans. Echte kennis komt daar wanneer alles om je heen inelkaar stort, dan ineens begrijp je je periode daarvoor ook veel beter. Spiritualiteit en zelf ontwikkeling krijgt ineens een hele andere intentie, zuiver, eerlijk en direct. De groei die daarop volgde was van binnen. Al deze kennis en ervaring willen we nu graag met je delen.


Wij gaan je niet vertellen wat je fout doet, anders moet doen of wat je aan jezelf zou moeten verbeteren. Wij zijn er op uit je overzicht te geven, te helpen en te inspireren om alles wat in de weg zit aan het licht te brengen en echte aanwezigheid te hebben.


 

Dani

Ik ben me gaan verdiepen in de mens als geheel: het menselijk lichaam, de psyche, de emoties, het energetische lichaam.

Ik ben er sterk van overtuigd dat alles met elkaar in verbinding staat.

Daarnaast ben ik ook de ontwikkelaar van de NRI en Mind-Format.

 

Milou

Cursussen, inzichten, zelfonderzoek en de uitdagingen van het leven hebben gemaakt wie ik nu ben.

En doe wat ik zo graag wil...

mensen

liefde, licht en rust laten ervaren.

 

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op