Hypnose voor kinderen


Hypnose is een andere staat van bewustzijn. Sommige mensen vergelijken de hypnose dan ook met een ruststaat waarin verhoogde focus plaats neemt. Je bent wel degelijk volledig bewust van wat er gaande er tegen je gezegd wordt, sterker nog je hebt volledige aandacht. Een therapeutische hypnose is niet te vergelijken met hypnose toestanden die we vanuit de entertainment kennen. Je bent niet in de macht van anderen en ook niet in een diepe slaaptoestand, enkel in een verscherpt bewustzijn toestand. Tijdens de hypnose is je geest dan ook meer ontvankelijk voor suggestie dan gebruikelijk.

Hypnose is een natuurlijke mentale toestand. Kinderen zijn al regelmatig in deze staat van zelfhypnose als ze spelletjes spelen die te maken hebben met verbeeldingskracht. De hypnose is dus het beste te vergelijken met dagdromen. Omdat mensen in deze hypnose toestand open staan ​​voor suggesties, kunnen ze leren om hun gedachten, gevoelens, gedrag en houding te veranderen.
Je zou het menselijk geest kunnen zien als een computer waarbij programma’s, angsten en symptomen aangepast kunnen worden ter verbetering van het dagelijks functioneren. Ook

Soms kan iets in het onderbewustzijn zijn verdrongen, hypnose kan helpen er objectief naar te kijken, uit te spreken en los te laten. Hypnose bij kinderen is erop gericht te leren hoe ze zorgen, spanning en stress met makkelijke hypnose gerichte technieken los te laten.
Dit gebeurt spelender wijs.


Tijdsduur van een sessie:

  • 60 minuten

Voor tarieven, klik hier.

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op