Persoonlijk Consult

 

Wat als je al inzicht hebt op je gedrag, ervaringen of waar iets vandaan komt, maar dat nog geen verschil heeft gemaakt? Dan is er vaak een emotionele incompleetheid of een beeld dat je los moet laten. In het stuk Mind-Format worden de beelden over jezelf, het leven en overtuigingen, programmeringen en blokkades behandeld.

De emotionele incompleetheid is wat lastiger voor jezelf te ontdekken. Vaak als je aan een situatie terugdenkt en je voelt nog een pijnlijk gevoel dan zit er nog een emotioneel stuk waar je naar moet kijken. Je kunt een emotioneel stuk verwerken/ los laten door de ademsessie of een wat zachtere methode een innerlijke reis.

 

De behandelmethodes

Kijk voor de verschillende methodes in het tabblad 'Behandelingen'

 

Duur

Een persoonlijk consult duurt ongeveer 1 uur.

 

Kosten

De kosten daarvan zijn 85,-


Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op