NRI

 

Klik hier voor de folder van de NRI

Achtergrond.

De NRI is in 2007 ontwikkeld. Men zegt vaak zo binnenwereld zo buitenwereld. maar dat is ook letterlijk zo. Je lichaam zorgt hiervoor in een klein van je lichaam buiten uit het zicht van het blote oog. Dat deel zit in de kern van je cel: het DNA. Dit DNA is helemaal niet zo statisch als we dachten, het beweegt. sterker noch het zingt. Het creëert patronen van trillingen die lijken op de menselijke taal en zend die uit de buitenwereld in. De buitenwereld reageert hierop. Iemand anders zijn DNA ontvangt deze communicatie en reageert hierop. Wat houdt dat in? Stel je hebt een angst lopen om geplaagd te worden, je DNA zingt die informatie gewoon uit. Een ander pikt dat op en plaagt je in het voorbij gaan. Misschien dat die ander zelfs: 'Oh wat lullig van me, dat ik net haar plaag. Zij die er juist niet zo goed tegen kan'. Misschien dat de ander dat niet eens denkt, maar gewoon de behoefte voelt om je te plagen. De intentie van een ander kan verschillen, zijn of haar reactie niet. Dat is een gevolg van een reactie op het melodietje die je uitzend. Alle emoties en patronen zitten net zo goed in je DNA verwerkt als genetische informatie. Alles zend je uit! Daarmee creëer je je eigen realiteit. De NRI is erop gemaakt om juist dat melodietje te gaan veranderen. Op naar een nieuwe werkelijkheid!

 

Video Lezing

De techniek.

De techniek heeft te maken met de melodie/ trilling die je DNA maakt. Naarmate andere patronen 'aan' staan verandert de trilling van je DNA. Er rollen zich andere stukken uit, waardoor er dus andere emoties en patronen de kans krijgen. Dit veranderen van trilling gaat met een specifiek licht en een techniek die je tijdens de cursus eigen maakt. hierdoor kom je fysiek los van je patroon, gewoonte of angst.

 

Resultaten.

Het resultaat is verbluffend. De nieuwe trilling is gebaseerd op positieve programma's die je toevoegt aan je DNA trilling. Positieve programma's zijn van een hogere trilling, je komt daardoor ook in een hogere trilling terecht. Je ervaart meer energie, je wordt minder opgeslokt door emoties en zware gedachtes, je voelt je blijer en je gedrag en eetpatroon veranderd.

Na twee weken hebben we een terugkomdag om de verandering te evalueren. In sommige gevallen konden mensen zich nog maar vaag herinneren dat ze een angst hadden om in een groep te spreken, voor hun leek het alsof het iets van jaren geleden was. Het was pas twee weken geleden!!!

Ik blijf me verbazen over de resultaten en deel dit dan ook graag met jullie.

 

De nieuwe optie data zijn:

  • 25-26 april

 

De tijden zijn:
Zaterdag 10.00u -17.00u
Zondag 10.00u -17.00u

 

Kosten: na 8 jaar de prijzen gelijk te hebben gehouden, hebben we nu voor het eerst de prijs verhoogd, dit is de nieuwe prijs: 295 euro.
Inbegrepen: cursusboek en materialen, koffie, thee en broodjes.
Niet inbegrepen: NRI lamp
Locatie: Nieuw Vennep

NRI lamp: 60 euro

 

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op