NRI voor kinderen


De RNI heeft een directere en snellere werking bij kinderen dan volwassenen. Waar volwassenen het voor zichzelf moeten leren en in een dagelijks behandelherhaling komen van 30 dagen is bij een kind in 4-5 sessie hetzelfde resultaat behaald. Dit heeft mede te maken met de nog niet sterek aanwezige onbalans in receptoren. Zie hiervoor meer op de NRI pagina.

Bij kinderen werkt de NRI goed om patronen van zichtzelf, ouders, vrienden of school los te laten. Conclusies die kinderen over zichzelf hebben getrokken worden versneld losgelaten. In de communicatie tussen cellen ontstaan door de NRI nieuwe vibraties gebaseerd op positieve gedachtes en gevoelens. Deze aanpassing zorgt ervoor dat het kind het gevoel heeft een positief en goed CD-tje te hebben aanstaan.

Conculies, patronen en andere programma's kunnen leiden tot (onderhuidse) frustraties bij het kind. Door in de basis te werken aan de interne communicatie werd dit ook door op het gedrag en de uitingen van het kind.


Vertrouwen, ruimte en vrijheid keren terug in uw kind.


Tijdsduur van een sessie:

  • 60 minuten

Voor tarieven, klik hier.

Over Solid-Life

Solid life is een praktijk die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Een tevreden mens is en mens dat gezond is in de relatie met zichzelf en anderen.


Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Recente Blog Posts

Samenwerking

We werken graag samen met specialisten in andere vakgebieden. De erkenning tot de kennis en kunde van ieder zijn ervaring is de sleutel tot samenwerking. Samen zijn we compleet. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op